Boutique en ligne » Vernis Permanent » Les couleurs

Les Couleurs

9b-gel-polish
J-laque - couleurs Soak Off Gel Polish
Lisse et couleur profonde, même en une seule couche.
Notre texture ne coule pas dans les cuticules et les flans latéraux, auto égalisante en l'appliquant, facile à appliquer, pas de retraction ... juste de belles couleurs! 
Facile à enlever ! 
Les Soak Off Gel Polish J-Laque sont appropriés aussi pour le nail art grâce à leur pigmentation et leur texture.

95% des couleurs sont MADE IN USA, Solvent free, BPA free, No (DBP), Toluene No, No Formaldehyde
5% MADE IN EU

Vous apprécierez de travailler avec ces couleurs 
Nous avons également une game SEMI transparente, des couleurs qui imitent un look "naturel" pour ceux qui ne peuvent pas avoir de couleur visible sur l'ongle et veulent "semi-transparent "doux.

Temps de séchage: UV - 1-2 min / glace / Combi: 30-60 sec

NL :
J-LAQUE KLEUR

J-laque - kleuren geven een dichte, zachte en diepe kleur, zelfs in 1 laag dekkend met enkele tinten. Onze textuur lekt niet uit in de cuticle en zijwallen, zelflevellend tijdens het aanbrengen, erg gemakkelijk aan te brengen - krimpt niet en geen rimpels ... gewoon een mooie kleur! Eenvoudig aan te brengen en eenvoudig te verwijderen! Gellak dat ook geschikt is voor nail art vanwege pigmentatie en textuur.

95% kleuren zijn MADE IN USA - oplosmiddelvrij, BPA-vrij, nee (DBP), geen tolueen, geen formaldehyde

5% is MADE IN EU

Kleuren waarvan u een zeer lang tijd van zult genieten zeer prettig om mee te werken - we hebben ook semi-transparante lijn van kleuren - kleuren die de "natuurlijke" look imiteren, geweldige dekking of geven een natuurlijke nagel look - voor allen die geen zichtbare kleur kunnen hebben op de nagel en willen wel een "semi-transparante" zachte uitstraling op de nagel dan is dit de juiste oplossing.

Droogtijd: uv - 1-2 min / led / comby: 30-60 sec

ZEER BELANGRIJK: - ONZE GELPOLISH ZIJN UITERST GEPIGMENTEERD EN ZE ZIJN NIET GESCHIKT VOOR UV-LAMPEN 36 W! DAT IS WAAROM WE ALTIJD AANBEVELEN COMBY OF LED-LAMP TE GEBRUIKEN (min. Vermogen van 48 W) EN IN DUNNE LAAG TE GEBRUIKEN - 2 TIJDEN VOOR PERFECTE EN LANGERE RESULTATEN. ZE ZULLEN VANAF DE EERSTE LAAG DEKKEN, MAAR ADVIES IS HET IN 2 DUNNE LAGEN EN DROOG GOED AAN TE PASSEN.
Logiciel Webshop EasyWebshop